Sóbarlang építés magánszemélyeknek

Családja egészségének megóvása érdekében, vagy akár üzleti céllal is üzemeltethet sóbarlangot.

sóbarlang építés

Kedvező konstrukcióban építünk akár 2-3 fő befogadására alkalmas, vagy akár több tíz embert is befogadni képes sóbarlangokat, az egyszerűtől a nagyszerűig.

Kulcsrakész megoldás, amely megfelelő hírverés és látogatottság mellet, sok látogatót, és gyógyulni vágyót vonz. Az egyszerű letisztult dizájntól az egészen komplett, barlangi díszletezésig, a hang és látványtechnikával szerelt barlangok, közkedveltek a gyógyulni vágyók körében.

Ehhez nyújtunk segítséget, és az egyéni lehetőségeket és igényeket felmérve alakítjuk ki otthonában, vagy üzlethelységében a terápiás környezetet.


Sóbarlang építés iskolák, óvodák részére

Magyarországon jelentősen sok ember szenved allergiás tünetektől. Ez alól nem kivételek a gyermekeink sem. Számos iskolában és óvodában alakítottunk ki sószobákat, ahol a gyerekek játszva gyógyulhatnak.

Számos lehetőség nyílik az intézmények felé pályázati úton megszerzett forrásokból, hogy egészség megőrző, közérzet javító szolgáltatásokkal bővítse környezetét. Ehhez nyújtunk segítséget, és az egyéni lehetőségeket és igényeket felmérve alakítjuk ki a terápiás környezetet.

 

Sóbarlang építés szállodák részére

A mai világban egy szálloda színvonalát az a mérce határozza meg, milyen pluszszolgáltatást nyújt vendégei részére. A sóbarlang egy igen látványos és attraktív, mégis pihentető és megnyugtató környezetet biztosít, amely ma már nem hiányozhat a nagyobb szállodák wellness részlegéből.

A különleges, egyedi dizájnal, és a kapcsolt, hang és fényterápiás látványelemeket tartalmazó környezet kialakításával próbáljuk kielégíteni a megrendelő, és a vendégek minden igényét.