Sógenerátor

Sóterápia a legfejlettebb technikával! Sóbarlang terápia szabályozott száraz só aeroszol generátorral. 

A non-stop rendszerű „Iiris” berendezések a só terápiát új dimenzióba helyezték.  A gyártó, Indium Top európai vállalat kizárólagos hazai forgalmazó partnereként, jó szívvel ajánljuk e kiváló kutató és fejlesztő munkával alkotott különleges gyógyító hatású orvostechnikai készülékeket.
Az „Iiris” só aeroszol generátorral épített só szobák száma és az elsődlegesen bőr problémák kezelésére szolgáló egyéni terápiás „salt cocoon” elterjedése rohamosan növekszik szerte a világban.
Európa számos országán kívül az Amerikai, és Ausztrál kontinensen, a közel és távol keleti országokban egyaránt megtalálhatók.


Sógenerátor típusok: Iiris-35M, Iiris-36, Iiris-37, Iiris-38 és Iiris-136

A sógenerátor só aeroszol mikro-részecskéket állít elő. (2-5 μm)
A részecskék nagy mozgási energiával hatnak, ami által fokozódik a gyógyulási folyamat.
Az aktivált mikro-részecskék élettartama nagyon rövid, ezért rendkívüli jelentőséggel bír a sógenerátor által termelt só részecskék megszakításmentes, (non-stop rendszer) beporlasztása.
Iiris típusú sógenerátorok garantálják, hogy a terápián résztvevő betegek folyamatosan beporlasztott sót lélegeznek be.


További információk a sógenerátorokról

Iiris generátorok

Cégünk világszínvonalú"Iiris" generátorai száraz só aeroszolt termelnek egy szünetmentes működésben, ami azt jelenti, hogy a só részecskéket mindig aktiválja a nagy mozgási energia. Ez garantálja, hogy az aeroszol a legnagyobb hatással bír az asztma, allergia, és bőrbetegségek kezelésében. A betegről és betegségéről, az üzemeltető pontos információt kap, ez alapján állíthatja be a kezelési sémát a só szobában.

* Különféle méretű a só részecskék (2-5 μm)

* Szintek által szállított energia részecskék

* Koncentrációja a só aeroszolnak (0,5 és 17 mg / m 3)

* A kezelés időtartama (20-90 perc)

* Őrlő sebessége (8000-25000 PRM)

* Szellőztetés időtartama a kezelések között (10-30 min)

Külső telepítésű generátor:

1. Generátorok amelyek só szobán kívül kerülnek felszerelésre:

• Iiris-35M, Iiris-36 és Iiris-38

• Univerzális automata, digitális

• alkalmazhatóak bármilyen méretű helyiségben (különösen a nagyobb méretben)

• Kezelési mód kiválasztással.

• A száraz só aeroszol folyamatos befújása, a falban kialakított (12cm x 15cm ) nyílásban elhelyezett beporlasztó csatornán keresztül történik

2. Só-szobán belül telepíthető generátorok:

• Iiris-136M és Iiris-138

• Kompakt, digitális és automatikus

• alkalmas a kis-és közepes méretű só szobákhoz

• A száraz só aeroszolt a terápia alatt folyamatosan szállítja.

• Kezelési mód kiválasztással

A sógenerator teljesítménye, nem haladhatja meg a 200W-ot. Egy kezelés só szükséglete maximum 100 g.

Iiris sógenerátor minden típusa, (figyelembe véve a klönböző korok és szintek) allergia, asztma, pikkelysömör, bronchitis, krónikus megfázás, stb. kezelésére tervezett és kialakított. A termékek megfelelnek az európai normáknak, és a következő akreditációval rendelkeznek:

• Megfelelőségi nyilatkozat: EVS EN 60204

• Észt Register of Medical Devices GMDN - kód 12.712,-INDT INDI-7365

A só aeroszol-koncentrációját az Iiris só szobákban 0,5 - 17 mg/m3 állíthatják be. Ezen a tartományon belül a gyógyító hatások, a legmagasabbak. Lehetőség van a kezelési módok közötti választásra. Ez azért fontos, mert a különböző életkor és betegségek más só aeroszol-koncentrációt igényelnek.

a) C = 1,5 - 2,5 mg / m 3: a leggyengébb koncentráció. Csecsemők és a nagyon érzékeny, betegek részére.

b) C = 3 - 5 mg/m3: kicsit erősebb koncentráció. Érzékenyebb betegek részére, akik már részt vettek só szobai kezelésen.

c) C = 6-8 mg/m3: közepes koncentráció. Terápiát kezdő, krónikus asztmás, allergiás betegek részére.

d) C = 6-9 mg/m3: közepestől erősebb koncentráció. Só terápiát rendszeresen igénybe vevő beteg, akut meghűlés, köhögés esetén, immunerősítésre valamint pikkelysömör kezelés egyik leggyakoribb módja

e) a C = 8-12 mg/m3: nagyon erős koncentráció. Fiatalabb korosztályhoz tartozó jó általános egészségi állapotú, de allergiás betegek részére.

f) C = 12-17 mg/m3: a legerősebb só aeroszol-koncentráció. Ezt a módot használják, maximális méretű só szoba esetén, 20-30m2.

Műszaki információk

Só szobák jellemzői:

• Hőmérséklet 20-26C

• Páratartalom 40-50%

• Aszeptikus környezet

• Nagy koncentrációjú negatív ion túlsúly

• Kellemes légkör

A kezelések során, a száraz só aeroszol gyengéden gyógyítja a légzőszervi és bőrproblémákat. A kezelés tartalma, 20-90 perc, amely során a betegek nyugodtan pihennek kényelmes székeken vagy nyugágyakon. Nyugtató fény, és a zene segíti a beteget, hogy kikapcsolódjon. Gyerekek játszhatnak „homokozóban ahol a homokot só helyettesíti”. Nincs korhatár, bár nagyon kicsi gyerekek számára rövidebb terápia és alacsonyabb, sótartalom javasolt.